fbpx

Villa Pascolo

  • VILLA PASCOLO

    Het landhuis in het hart van Umbrië

  • DIENSTEN en COMFORT

    Grote privétuin met zwembad en speeltoestellen

  • TYPISCH UMBRIËR RESTAURANT

    Traditionele, vegetarische en glutenvrije gerechten

WELKOM THUIS!

Na jaren van overgave besloten Antonella, Norberto en Paola in 1998 hun baan op te zeggen en hun droom altijd gedeeld te krijgen. De renovatie is uitgevoerd volgens de oorspronkelijke structuur. Naast de authenticiteit van de producten en de schoonheid van de omgeving, zullen degenen die in Villa Pascolo verblijven zich thuis voelen in een vriendenhuis.

In het hart van Umbrië

Villa Pascolo Country House is mooi gelegen, tussen Umbrië en Marche, in het midden van het Regionaal Park van Monte Cucco, op 1,2 km afstand van de snelweg S.S.Flaminia. Het zit op gelijke afstand tussen de Adriatische Zee en het Trasimeno Meer, in het midden van de groene Apennijnen.

KAMERS & APPARTEMENTEN

Uw ideale oplossing: B&B, halfpension, volpension

Landelijke kamers

Een oude residentie van lokale verhuurders die onlangs is gerenoveerd om aan de eisen en het comfort van onze klanten te voldoen, en toch alle glamour van het goede oude plattelandsleven behoudt, met alles eromheen dat je doet leven. De betovering van het oude leven.

RESTAURANT

In het restaurant van Villa Pascolo proef je huisgemaakte pasta, "torta al testo" (focaccia), vleeswaren, kazen en truffels. Er zijn ook glutenvrije en vegetarische menu's beschikbaar.

Tussen Umbrië en Marche

Gelegen in de nabijheid van Monte Cucco, in een uitgestrekt parkgebied van seculiere bomen en een onberispelijk landschap, in deze oase van rust en ontspanning kunt u echt leven. Alle warmte en alle gevoelens. van de oorspronkelijke bewoners van deze regio. De ligging in het hart van het regionale park van Monte Cucco, vlakbij de grens tussen Umbrië en Marche